Design til tryk og web


OM GRAFIK & LAYOUT

Grafik & Layout er en lille og nærværende grafisk virksomhed, som ligger i Hornslet på Djursland.
Her finder du faglig kompetence, kombineret med en stor passion for udvikling af kreative grafiske løsninger.

Jeg ligger vægt på direkte kontakt og samarbejde i øjenhøjde. Når du samarbejder med mig, er der ingen forstyrrende og fordyrende mellemled. Kontakten er direkte og det minimerer risikoen for misforståelser, lange leveringstider, hvilket prisen også afspejler - den er absolut konkurrencedygtig.


Ikke alle opgaver kræver et helt reklamebureau! Derfor benytter jeg mig af en række dygtige og engagerede samarbejdspartnere, der hver især brænder for deres fagområde. Det gør, at du som kunde kun betaler for de funktioner, du har brug for.


Hvad kan jeg hjælpe med?
Som freelance grafiker med base i Østjylland, tilbyder jeg grafiske løsninger til trykte materialer, wordpress hjemmesider samt webshops. Jeg arbejder hurtigt og professionelt og derfor kan jeg holde omkostningerne nede og løse kreative opgaver af høj kvalitet til yderst fornuftige priser.
 
 
Lej en freelance grafiker
Udover at arbejde med mine egne kunder tager jeg også gerne ud og laver grafisk arbejde hos bureauer og grafiske virksomheder. Senest har jeg lavet freelance arbejde for Hvid Grafisk samt DigiCat Grafisk i Randers.